Chez Pia Kookloods, waar koken pas echt een magische ervaring is.

Gezelligheid in combinatie met heerlijk eten en een lekker drankje. Bij Chez Pia volg je het gehele jaar door gezellige en leerzame kookworkshops op een unieke locatie in Oudenbosch. De kookworkshops worden gegeven aan groepen van 8 tot 25 personen. Boven de 25 personen is mogelijk, maar alleen op aanvraag.

Gezellig en leerzaam

Onze workhops

Chez Pia biedt het hele jaar door gezellige en leerzame kookworkshops aan op een unieke locatie in Oudenbosch. De workshops zijn gericht op heerlijk eten en lekker drinken en zijn geschikt voor groepen tot 25 personen. Het is mogelijk om met meer dan 25 personen deel te nemen aan een workshop, maar dit dient op aanvraag te worden gedaan. De prijzen van onze workshops zijn incl. B.T.W. en drankjes. 

Italiaanse kookworkshop​

Tijdens deze workshop maak je een tour door Italië. We keren terug naar de basis en de pure smaak. Van zelfgemaakte pasta’s, sauzen, antipasta en risotto, tot de oorspronkelijke Italiaanse tiramisù. Mangia gustoso!

Wereldse kookworkshop

Reis tijdens deze wereldse kookworkshop de hele wereld over. Van Frankrijk naar Griekenland en via Oost-Azië naar Rusland. Geniet tijdens dit avontuur van de kruidige, frisse of juist zoete smaken van de wereld, want deze mogen zeker niet onopgemerkt blijven. вкусная едa!

BBQ kookworkshop

Voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens deze BBQ workshop ga je aan de slag op verschillende barbecues. Je leert vlees langzaam garen op de Green Egg, gaat aan de slag met  echte vlammen op Ofyr en natuurlijk ook op de veelgebruikte gasbarbecue.

Franse kookworkshop

We heten je van harte welkom in onze keuken waar je leert koken als een Franse chef. De Franse keuken is over de hele wereld beroemd om zijn rijke culinaire geschiedenis en heerlijke smaken. In deze workshop leer je de basistechnieken van de Franse keuken, maar ook traditionele Franse gerechten.

Tapas kookworkshop

Geniet van de allerlekkerste Spaanse hapjes tijdens de tapas kookworkshop. Iedere regio in Spanje heeft zijn eigen tapas. Chez Pia neemt u mee door deze verschillende regio’s en leert je de lekkerste tapas maken. Comida sabrosa!

Thaise kookworkshop

Thailand staat bekend om de zeer smaakvolle keuken. Leer heerlijk koken met de Thaise smaakmakers. Daarnaast is de Thaise keuken niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens supergezond. Makanan lazat!

Vitale kookworkshop

Ga jij ook voor de gezondere levensstijl? Een gezonde levensstijl is voor iedereen anders. Je leert tijdens onze vitale kookworkshop meer over de gezonde keuzes. Met extra aandacht voor goede vetten, de juiste koolhydraten en suikers. Eet smakelijk (en gezond)!

Culinaire workshop

Altijd al willen koken als een chef ? Tijdens de kookworkshop Culinair Workshop ga je samen met onze chef een culinair koken. En ondertussen leer je alles over de laatste trends en ontwikkelingen in de keuken qua producten en kooktechnieken. Samen maken jullie er een culinair festijn van!

Griekse kookworkshop

Ontdek de culinaire schatten van Griekenland tijdens onze Griekse kookworkshop! Maak een smaakvolle reis door de Griekse keuken, waar eeuwenoude tradities en authentieke smaken samenkomen. Van zelfgemaakte moussaka, tzatziki, souvlaki tot de verrukkelijke baklava. Chez Pia neemt je mee naar de warme sferen van Griekenland, waar de essentie van het goede leven wordt gevangen in elke hap. καλή όρεξη (eet smakelijk)!

Prijzen zijn incl. B.T.W. en drankjes.

Twijfel niet om hulp te vragen

Je bent van harte welkom vanaf 8 personen op dinsdag t/m vrijdag. De kookworkshop start tussen 16:00 – 18:00 afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt. Mocht je liever op een ander tijdstip, op zaterdag of op zondag een kookworkshop volgen kan dit uiteraard in overleg met Chez Pia. De kookworkshops duren 4 uur met een uitloop van 30 minuten.