Waar het allemaal begon

Wat is Chez Pia?

Een voormalige loods met paardenstallen heeft plaats gemaakt voor een splinternieuwe kookstudio nabij het centrum in Oudenbosch. Deze “kookloods” is gevestigd aan de Groene Woud 37a. Na een maandenlange verbouwing openende “Chez Pia Catering en Kookworkshops” op 8 december 2018 officieel haar deuren.

De locatie mag dan wel zijn omgetoverd tot een moderne kookstudio, maar de landelijke omgeving is in tact gebleven. De Kookloods van Chez Pia wordt namelijk omringd door schapen, geiten, paarden en kleine minivarkentjes. Tijdens het bereiden van heerlijke maaltijden kijken de bezoekers uit over de mooie weilanden met de dieren.

Naam Chef

”Door middel van koken, een glimlach op het gezicht van mensen toveren”, is al decennia het motto van Chez Pia. Naast catering voor bedrijven en particulieren, komt sinds 2018 haar grote wens, om kookworkshops te kunnen geven uit. 

Met al haar ervaring wil Pia haar bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen in de Kookloods. Groepen kunnen hier zeer gevarieerde kookworkshops volgen onder het genot van een drankje. Met de hulp van Pia worden heerlijke gerechten op tafel gezet die vervolgens in het sfeervolle restaurant worden genuttigd.

En wie denkt dat kookworkshops alleen iets voor vrouwen is, heeft het volledig mis. Al vele mannenavonden zijn voorbij gekomen waarbij we druk aan de slag gaan met het koken op de Green Eggs en de Ofyr.

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op

De kookloods ligt op slecht slechts 10 minuten lopen van het station in Oudenbosch.

Daarnaast is er op het terrein meer dan voldoende plek om de auto te parkeren.