Chez Pia Kookloods, waar koken pas echt een magische ervaring is.

Gezelligheid in combinatie met heerlijk eten en een lekker drankje. Bij Chez Pia volg je het gehele jaar door gezellige en leerzame kookworkshops op een unieke locatie in Oudenbosch. Je kunt je vanaf 1 persoon al inschrijven voor de kookworkshops. Wanneer er minimaal 8 deelnemers zijn, gaat de kookworkshop door! 

Gezellig en leerzaam

Onze workhops

Bij Chez Pia ben je het hele jaar door welkom voor gezellige en leerzame kookworkshops op een unieke locatie in Oudenbosch. De workshops zijn gericht op leren koken, heerlijk eten en lekker drinken. Je kunt je vanaf 1 persoon al inschrijven voor de kookworkshops. Wanneer er minimaal 8 deelnemers zijn, gaat de kookworkshop door! De prijzen van onze workshops zijn incl. B.T.W. en drankjes. 

Onze kookworkshops

Naast kookworkshops voor groepen, bieden we ook kookworkshops aan op een aantal datums waar je je voor in kunt schrijven! Dit gaat al vanaf 1 persoon. Als hier genoeg aanmeldingen voor zijn, gaat de kookworkshop door.

14 december: Kerst kookworkshop (VOL)

Maak je klaar voor de kerstsfeer met onze speciale kerst kookworkshop! Leer feestelijke gerechten maken en leer nieuwe kerstmaaltijden maken. Na deze workshop ben jij de ster in de keuken en kun je het hele kerstdiner verzorgen voor de hele familie! 

25 januari: Franse kookworkshop

We heten je van harte welkom in onze keuken waar je leert koken als een Franse chef. De Franse keuken is over de hele wereld beroemd om zijn rijke culinaire geschiedenis en heerlijke smaken. In deze workshop leer je de basistechnieken van de Franse keuken, maar ook traditionele Franse gerechten.

15 februari: Italiaanse kookworkshop

Tijdens deze workshop maak je een tour door Italië. We keren terug naar de basis en de pure smaak. Van zelfgemaakte pasta’s, sauzen, antipasta en risotto, tot de oorspronkelijke Italiaanse tiramisù. Mangia gustoso!

Boek nu een kookworkshop

Prijzen zijn incl. B.T.W. en drankjes.

Twijfel niet om hulp te vragen

Je bent van harte welkom vanaf 8 personen op dinsdag t/m vrijdag. De kookworkshop start tussen 16:00 – 18:00 afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt. Mocht je liever op een ander tijdstip, op zaterdag of op zondag een kookworkshop volgen kan dit uiteraard in overleg met Chez Pia. De kookworkshops duren 4 uur met een uitloop van 30 minuten.