Chez Pia Kookloods, waar koken pas echt een magische ervaring is.

Gezelligheid in combinatie met heerlijk eten en een lekker drankje. Bij Chez Pia volg je het gehele jaar door gezellige en leerzame kookworkshops op een unieke locatie in Oudenbosch. Je kunt je vanaf 1 persoon al inschrijven voor de kookworkshops. Wanneer er minimaal 8 deelnemers zijn, gaat de kookworkshop door! 

Gezellig en leerzaam

Onze workhops

Bij Chez Pia ben je het hele jaar door welkom voor gezellige en leerzame kookworkshops op een unieke locatie in Oudenbosch. De workshops zijn gericht op leren koken, heerlijk eten en lekker drinken. Je kunt je vanaf 1 persoon al inschrijven voor de kookworkshops. Wanneer er minimaal 8 deelnemers zijn, gaat de kookworkshop door! De prijzen van onze workshops zijn incl. B.T.W. en drankjes. 

Onze kookworkshops

Naast kookworkshops voor groepen, bieden we ook kookworkshops aan op een aantal datums waar je je voor in kunt schrijven! Dit gaat al vanaf 1 persoon. Als hier genoeg aanmeldingen voor zijn, gaat de kookworkshop door.

8 mei: Griekse kookworkshop

Ontdek de culinaire schatten van Griekenland tijdens onze Griekse kookworkshop! Maak een smaakvolle reis door de Griekse keuken, waar eeuwenoude tradities en authentieke smaken samenkomen. Van zelfgemaakte moussaka, tzatziki, souvlaki tot de verrukkelijke baklava. Chez Pia neemt je mee naar de warme sferen van Griekenland, waar de essentie van het goede leven wordt gevangen in elke hap. καλή όρεξη (eet smakelijk)!

(VOL) 14 juni: Wereldse kookworkshop

Reis tijdens deze wereldse kookworkshop de hele wereld over. Van Frankrijk naar Griekenland en via Oost-Azië naar Rusland. Geniet tijdens dit avontuur van de kruidige, frisse of juist zoete smaken van de wereld, want deze mogen zeker niet onopgemerkt blijven. вкусная едa!

Boek nu een kookworkshop

Prijzen zijn incl. B.T.W. en drankjes.

Twijfel niet om hulp te vragen

Je bent van harte welkom vanaf 8 personen op dinsdag t/m vrijdag. De kookworkshop start tussen 16:00 – 18:00 afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt. Mocht je liever op een ander tijdstip, op zaterdag of op zondag een kookworkshop volgen kan dit uiteraard in overleg met Chez Pia. De kookworkshops duren 4 uur met een uitloop van 30 minuten.