Tapas kookworkshop

Welkom bij Chez Pia! De plek waar koken echt een magische ervaring wordt. Kom samen met familie, collega’s of vrienden langs voor een te gekke tapas kookworkshop. Maak overheerlijke Spaanse hapjes tijdens deze workshop. Boek nu de tapas kookworkshop bij Chez Pia!

Gezellig en leerzaam

Onze tapas kookworkshop

Chez Pia biedt het hele jaar door heerlijke en leerzame tapas workshops. Deze kookworkshop wordt gegeven op de unieke locatie in Oudenbosch. Tijdens de tapas workshop leer je heerlijke Spaanse hapjes bereiden.

De Spaanse tapas workshop is geschikt van 8 tot 25 personen en is het hele jaar door te boeken. Wil je met een grote groep komen van meer dan 25 personen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Stuur ons een berichtje en we maken dit in orde. Voor onze kookworkshop hebben wij een vaste prijs. Dit is incl. btw en de drankjes.

samenkoken

Heerlijke Spaanse tapas

Met onze tapas kookworkshop in Oudenbosch leer je de allerlekkerste tapas gerechten maken en bereiden.  We nemen je mee door verschillende regio’s van Spanje, want elke regio heeft weer zijn eigen tapas. Door verschillende smaken te combineren bereid je uiteindelijk de lekkerste hapjes met Spaanse ingrediënten. 

Na elke gang is het natuurlijk belangrijk om je eigen gemaakte gerecht te proeven. Dit doe je in het restaurant van Chez Pia! Onder het genot van een drankje kun je ook elkaars gerechten proeven. Alle dranken zijn bij de prijs inbegrepen!

De tapas kookworkshop

De tapas workshop is geschikt voor elke gelegenheid. Zo kun je deze workshop boeken voor een bedrijfsuitje, familie uitje of een leuk vrijgezellenfeest! De tapas workshop is een perfecte activiteit om dus met vrienden, familie of collega’s te doen. 

Onze workshops duren gemiddeld 4 uur. Het loopt maximaal een half uurtje uit. 

Za - Zo€79,95

Onze unieke locatie

De kookloods waar de workshop zal plaats vinden is een oude loods met paardenstallen. Deze is helemaal omgebouwd tot een toffe kookloods! Geniet tijdens de tapas workshop van de mooie natuur om de loods heen. 

Chez Pia bevindt zich niet ver van het centrum en is op loopafstand van het station. Ook hebben we parkeergelegenheden op het terrein. Wacht dus niet langer, boek je workshop en kom langs!

 

Dieet wensen?

Heb je speciale dieet wensen of allergieën? Ook dan is deze barbecue workshop mogelijk. Neem van te voren contact op met ons over de dieet wensen zijn of allergieën, en wij zorgen voor de juiste ingrediënten om alsnog te kunnen genieten van deze workshop. 

Heb je nog andere vragen? Neem direct contact met ons op!