Italiaanse kookworkshop

Welkom bij Chez Pia! Kom samen met vrienden, familie of collega’s de leukste Italiaanse kookworkshop doen. Beginner of al wat meer ervaring, dat maakt bij ons niet uit! Deze Italiaanse kookworkshop is een uitbreiding op je huidige kookkunsten. Boek nu jouw kookworkshop samen met je vrienden, familie of collega’s!

Gezellig en leerzaam

Onze Italiaanse kookworkshop

Chez Pia biedt het hele jaar door leuke en gezellig kookworkshops in Oudenbosch. Deze kookworkshop is gericht op de Italiaanse keuken. Hier maken we verschillende gerechten en verschillende technieken.

Onze kookworkshop is geschikt voor groepen van 8 tot 25 personen. Voor groepen groter dan 25 personen is het ook mogelijk! Hiervoor is het wel belangrijk om even contact op te nemen. Voor Italiaanse kookworkshops hebben wij een vaste prijs. Deze prijs is incl. BTW en de dranken op locatie.

IMG_DB09FB4D2B18-1

Verschillende soorten gerechten

Tijdens onze Italiaanse kookworkshop leer je koken als een echte Italiaanse chef. Maak gebruik van heerlijke kruiden, die voor de echte smaak van Italië zorgen. We maken samen verschillende gerechten en zorgen we voor een culinair Italiaans vier gangen diner. 

We beginnen met een heerlijke antipasti, gaan door naar verschillende soorten pasta’s en eindigen met een overheerlijk Italiaans dessert. Na het bereiden van elke gang, gaan we met z’n allen de zelfgemaakte gerechten proeven. Dit is natuurlijk het belangrijkste van deze workshop. Na afloop van de workshop krijg je natuurlijk de recepten mee naar huis. Zo kun je thuis ook aan de slag met de lekkerste Italiaanse gerechten!

De Italiaanse workshop voor elke gelegenheid

De Italiaanse kookworkshop is er voor elke gelegenheid. Denk aan een bedrijfsuitje, een familiefeest of een uitje met vrienden. Iedereen is welkom bij Chez Pia voor de leukste Italiaanse kookworkshop! 

Onze workshops duren altijd ongeveer 4 uur. Het kan zijn dat er een uitloop is van maximaal 30 minuten. Heb je nog vragen over onze workshop? Neem dan gelijk contact op met ons!

Za - Zo€79,95

Onze unieke locatie

De plak waar het allemaal gebeurd is in onze oude paardenstallen. Deze zijn helemaal omgetoverd tot een te gekke kookloods! Deze unieke locatie is niet ver van het centrum, is er genoeg parkeergelegenheid en zelfs met het openbaar vervoer goed te bereiken. 

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de horeca, ben je bij ons op het juiste adres. Leer de lekkerste Italiaanse gerechten bereiden en boek nu deze workshop.

Dieet wensen?

Heb je speciale dieet wensen of allergieën? Dat is bij ons geen probleem. Ook dan is deze Italiaanse kookworkshop geschikt. Neem van te voren contact op met ons over de dieet wensen zijn of allergieën, en wij zorgen voor de juiste ingrediënten om alsnog te kunnen genieten van deze workshop. 

Heb je nog andere vragen? Neem direct contact met ons op!