Barbecue kookworkshop

Welkom bij Chez Pia! Kom samen met vrienden, familie of collega’s de leukste barbecue workshop doen. Of je nou een beginner bent of al wat meer ervaring, dan is deze barbecue workshop wat voor jullie! Chez Pia helpt je grill kunsten naar een hoger niveau te tillen. Boek nu de barbecue workshop!

Gezellig en leerzaam

Onze barbecue workshop

Het hele jaar door biedt Chez Pia een gezellige en leerzame barbecue workshop op onze unieke locatie in Oudenbosch. Deze workshop is gericht op heerlijk eten van verschillende barbecues en verschillende technieken. 

Onze barbecue workshop is geschikt vanaf 8 personen tot 25 personen. Het is zeker mogelijk om met een grotere groep dan 25 personen te komen, maar dit dient op aanvraag te worden gedaan. Wij hebben een vaste prijs voor onze barbecue workshop en zijn incl B.T.W. en drankjes.

BBQ

Verschillende soorten barbecues

Tijdens onze barbecue workshop leer je veel verschillende technieken op verschillende barbecues. Elke soort barbecue heeft weer een ander eigenschap. Zo leer je langzaam garen op de kamado barbecue, ga je aan de slag met het grillen op de enige echte Ofyr en gaan we ook aan de slag met de veelgebruikte gasbarbecue. 

Na je eigen gerechten bereiden op de barbecue is het natuurlijk ook belangrijk om van je eigen gerecht te genieten! Dit doe je natuurlijk in combinatie met een drankje. Bij Chez Pia zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen! 

De barbecue workshop voor iedereen

Of je nou een bedrijfsuitje hebt, een vrijgezellenfeest, of gezellig met vrienden of familie langs wil komen, de barbecue workshop bij Chez Pia zal een hele nieuwe ervaring zijn! Wacht niet langer en boek nu de barbecue workshop bij Chez Pia in Oudenbosch! 

Onze workshops duren 4 uur. Hier zit een uitloop van 30 minuten. Wij willen je vragen om 

Za - Zo€79,95

Onze unieke locatie

Onze oude loods met paardenstallen is helemaal omgebouwd tot een mooie nieuwe kookloods! Deze unieke locatie bevindt zich niet ver van het centrum en is op loopafstand van het station. Met de natuur om deze loods heen, kun je tijdens de barbecue workshop genieten van het mooie uitzicht. 

Met ruim 30 jaar ervaring in de horeca ben je bij ons op het juiste adres voor al je kookworkshops! Ontdek tijdens deze barbecue workshop de geheimen van de chef en wordt zelf de grillmaster.

Wacht niet langer en boek deze workshop nu!

Dieet wensen?

Heb je speciale dieet wensen of allergieën? Ook dan is deze barbecue workshop mogelijk. Neem van te voren contact op met ons over de dieet wensen zijn of allergieën, en wij zorgen voor de juiste ingrediënten om alsnog te kunnen genieten van deze workshop. 

Heb je nog andere vragen? Neem direct contact met ons op!